Webshop

Alles onder een dak voor de bewust zoekende consument

Door gebruik te maken van het assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van het Bloemendaals Reformhuis, kunnen wij u de beste service bieden die maar denkbaar is in Nederland.

Thuis blijven hoeft niet meer en wachten hoort tot het verleden. U bepaalt zelf wanneer u uw bewustwinkelen zending gaat ophalen in de winkel van het Bloemendaals Reformhuis.

Een unieke samenwerking tussen Bewustwinkelen.nl en uw Bloemendaals Reformhuis

Klik op het logo om naar de webshop te gaan!

Zo werkt het

Met ruim 50.000 verschillende artikelen hebben wij alles wat u maar kunt bedenken voor u op voorraad. Het gehele assortiment van de drogisterij en het reformhuis hebben wij voor u uit voorraad leverbaar.

Alles wat u vandaag bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan een door u geselecteerde winkel. Uw bestelling wordt dan de volgende dag afgeleverd en de drogisterij of reformzaak van uw keuze zal contact met u opnemen wanneer de zending voor u gereed staat.

U kunt op twee manieren zoeken: via een trefwoord (naam of merk van een product) of via een categorie (zoals cosmetica). Beide opties staan links op de site. Wellicht kunt u het eens uitproberen met een simpel product als Dino multi. Zoals u ziet krijgt u dan de Dino Multi’s van Orthica in beeld. Hoe meer u invoert, hoe eerder uw product naar keuze gevonden wordt.

Betaling niet via de webshop

Er worden geen vervelende verzend- of administratiekosten berekend en u hoeft ook niet vooruit te betalen of aan de deur af te rekenen. Onbetrouwbaar via het web afrekenen is er bij Bewustwinkelen.nl niet bij. U betaalt niet via de website. U betaalt pas bij het in onvangst nemen van uw bestelling bij de door u geselecteerde winkel.

Uw bestelling

De door u geselcteerde winkelier weet van uw bestelling. Wanneer uw producten in een neutrale verpakking zijn aangekomen wordt er contact met u opgenomen door de desbetreffende winkelier. Komt het ophalen even niet uit, maak dan een afspraak wanneer en op welk tijdstip u uw Bewustwinkelen pakket wel kunt komen ophalen.

Uw bestelling wordt ‘s avonds verwerkt en in een handige draagtas bij uw drogist, reformhuis of apotheek afgeleverd. De status van uw bestelling kunt u volgen via het menu “mijn bestellingen” op de www.bewustwinkelen.nl website. Telefonisch of per e-mail wordt u op de hoogte gebracht op het moment dat uw bestelling afgehaald kan worden. Niet vergeten!! Controleer uw bestelling voor het afrekenen.

Natuurlijk kunt u op de site alle winkels vinden die met ons samenwerken. Zodra uw bestelling compleet is kunt u bij de ‘Kassa’ uw afhaal locatie selecteren.